Waarom uw keuken renoveren ?

U bent het beu van uw rustieke en oude keuken ? De keuken is een plek die het snelst verslijt : water, schrabben, enz. Er moet dus aandacht worden gehouden aan de gebruikte materialen.

Het is de plaats waar iedereen samenkomt rond een goede maaltijd met familie of vrienden. Vertrouw ons en renoveer uw keuken met ons om er de keuken van je dromen van te maken.Een op maat gerenoveerde keuken

Doe beroep op onze kennis en ervaring om uw keuken volledig te renoveren en verfrissen. Wij adviseren u en passen ons aan volgens uw wensen en budget. We zullen u daarna een aantal plannen aanbieden zodat u uw keuken beter kunt voorstellen.

Omdat de keuken een leefruimte is die veel gebruikt wordt, moeten we aandacht houden met de ergonomie en ruimte die we ter beschikking hebben. We kunnen u verschillende voorstellen doen zoals bvb, een muur breken om van uw keuken een open keuken te maken of meer opslagruimte te hebben, een venster creëren of een erker bouwen om uw ruimte te verlichten of om uw keuken te laten communiceren met uw zitplaats/salon of eetkamer. Als u alles wilt slopen en een nieuwe keuken wilt bouwen, zullen we samen met u over de beste organisatie van uw keuken nadenken. De plaats van de kookplaten, spoelbak en werkblad moeten geoptimaliseerd worden. Maar we moeten ook de verlichting en opslagruimte in het oog hebben.

Wij volgen en vervoeren de werken die nodig zijn voor de renovatie van uw keuken.
Renovatie van uw keuken

Voorgestelde diensten

Wij bieden u de volgende diensten aan : het schilderen van uw bestaande keuken meubels, de plaatsing van nieuwe wandtegels, de plaatsing van uw huishoudelijke apparaten, het bouwen van een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting, het vervangen van uw ramen en deuren, de keuze en plaatsing van een nieuwe vloer, de renovatie of vervanging van uw meubilair, de vervanging van het werkplan, de wijziging van het interieur van uw meubels om meer opslagruimte te hebben, de bouw van een centraal eiland, enz.

Details maken vooral het verschil : verwaarloos niet de deurklinken en laden die het uiterlijk van uw keuken sterk zullen beïnvloeden. Ook, het vervangen van de muurlampen of de ophanglampen geven een heel ander uiterlijk aan uw keuken (moderner, klassieker).

We zullen al het nodige doen om uw keuken te renoveren en er een gezellige en handige ruimte van te maken die aangepast is aan uw wensen en persoonlijke smaak.


Enkele voorbeelden:

Asse – Terlinden

In renovaties

Zeebrugge

In renovaties

Tervurenlaan

In renovaties

Pede – Herdebeek

In renovaties

Elsene – Cambre

In renovaties

Dilbeek – Kaudenaarde

In renovaties

Etterbeek – Tervurenlaan

In renovaties

Olv Lombeek

In renovaties

Lichtervelde

In renovaties

Elsene – Keverslaan

In renovaties

Elsene – Huysmans

In renovaties

Contacteer ons !