Waarom uw badkamer renoveren?

Op basis van uw wensen en met het rekening houden van de technische beperkingen transformeren we uw badkamer in een functionele en comfortabele ruimte.
We herdenken uw ruimte en bieden u een gedetailleerde plan van uw toekomstige badkamer.
Wij bieden de volledige coördinatie van uw project op bestek. We communiceren de prijzen van alle materialen en de plaatsing, kosten van de verschillende werkmensen die nodig zijn voor de renovatie van uw badkamer. Gedurende heel de duur van uw renovatie, volgen we de verschillende stappen.Een op maat gerenoveerde badkamer

Uw badkamer is meestal een krappe ruimte. we zullen samen de beste optie vinden om deze ruimte te optimaliseren in een handige en comfortabele douche of badkamer. De behoeftes van uw badkamer veranderen in functie van het aantal personen die deze moet gebruiken.
Wilt u uw badkamer verfrissen of verbouwen in een ruimte die zowel functioneel als comfortabel is ? Wij maken voor u, op basis van uw behoeftes, een op-maat gemaakte droom badkamer.
Renovatie van uw badkamer

Voorgestelde diensten

Wij voeren alle weren die nodig zijn om uw droom bad of douche kamer te maken : afbraak, loodgieterswerk, timmerwerk, tegelwerk, elektriciteit en schilderwerk.

We kunnen uw klassieke douchebak vervangen in een Italiaanse douche, uw toilet vervangen in een opgehangen toilet, een dubbele wastafel instaleren, nieuwe tegels op uw muur of vloer plaatsen, een nieuwe tablet voor uw bad of wastafel met ingebouwde spots plaatsen, een apart toilet bouwen, enz.

Wanneer u uw vloer kiest, moet u niet uit het oog hebben dat deze zowel vocht als wasproducten moet weerstaan. Diverse mogelijkheden bestaan : tegels, natuursteen, mozaïek, laminaat, bamboe, ….
We kunnen ook uw muur en vloer vervangen in kwalitatieve hoogwaardige producten.

Na het kiezen van uw huishoudelijke apparaten (ingebouwd bad of niet, douche en douchewand, wastafel en wc), komt de plaatsing van deze. We zorgen voor een goede plaatsing en aansluiting van uw apparaten en volgen het loodgieterswerk van A tot Z, zodat deze in de regels van kunt worden uitgevoerd.

De verlichting is heel belangrijk in een badkamer. We kunnen spots, muurlampen, een opening om natuurlijk licht binnen te laten, Led’s rond een spiegel, … plaatsen.

Het detail van de opmaak van uw badkamer geeft een vleugje originaliteit en warmte aan uw badkamer. Vergeet niet een beetje kleur in de decoratie of de keuze van de accessoires ( badhanddoek) te brengen.
En als u wilt, kunnen we zelfs de installatie van een sauna of een bubbelbad voorzien bij het renoveren van uw badkamer. Zodat u zo veel mogelijk van uw badkamer geniet.
We zullen al het nodige doen om uw badkamer te renoveren en er een comfortabel en warme ruimte van te maken die aangepast is aan uw wensen en persoonlijke smaak.


Enkele voorbeelden:

Dilbeek – Kaudenaarde

In renovaties

Etterbeek – Tervurenlaan

In renovaties

Olv Lombeek

In renovaties

Lichtervelde

In renovaties

Elsene – Keverslaan

In renovaties

Elsene – Huysmans

In renovaties

Asse – Terlinden

In renovaties

Zeebrugge

In renovaties

Tervurenlaan

In renovaties

Pede – Herdebeek

In renovaties

Elsene – Cambre

In renovaties

Contacteer ons !