Enkele voorbeelden van onze renovaties (voor-na):

Elsene – Cambre

In renovaties

Dilbeek – Kaudenaarde

In renovaties

Etterbeek – Tervurenlaan

In renovaties

Olv Lombeek

In renovaties

Lichtervelde

In renovaties

Elsene – Keverslaan

In renovaties

Elsene – Huysmans

In renovaties

Asse – Terlinden

In renovaties

Zeebrugge

In renovaties

Tervurenlaan

In renovaties

Pede – Herdebeek

In renovaties

Renovatie van uw huis of appartement

Zoekt u iemand om uw huis of flat te verbouwen, te transformeren of te moderniseren? Hebt u zelf weinig tijd en wenst u een professionele opvolging van de werkzaamheden op uw werf met gebruik van materialen van hoge kwaliteit en een onberispelijke dienst na verkoop?

Dat kan!

Het bedrijf De Blieck is een familiezaak die sinds 1990 actief is in binnenhuisrenovatie in Brussel en omgeving. Ons team biedt een alomvattende service die begint met een eerste gratis bezoek ter plaatse en eindigt met de voltooiing en afwerking van uw project. Wij tekenen het plan uit, bieden professioneel advies, ontwerpen uw interieur op maat en verzorgen de volledige opvolging van de werkzaamheden. Wij begeleiden u van a tot z in het hele project of, indien u dat verkiest, enkel tijdens een bepaalde fase.

Wij werken al jaren samen met dezelfde vaklui en kunnen u zo volledige tevredenheid garanderen. Ons bedrijf kan zorgen voor uitbreidingen van uw eigendom, van ruwbouw en renovatie tot interieurontwerp. Voor uw huis of uw appartement. Met een permanent oog voor detail, gebruik van materialen van hoge kwaliteit en inzet van de beste vaklui.

Renovatie van badkamers

Renovatie van badkamers

Vertrouw ons uw meest fantasierijke badkamerdromen toe en wij maken ze voor u waar!
Onze vaklui kunnen muren of tussenschotten toevoegen, uw wasruimte herinrichten, uw nieuwe inloopdouche of badkuip op pootjes installeren, de betegeling vervangen of meubilair op maat voor u maken en de verlichting erin integreren. Zo kan u optimaal genieten van de ontspanningsruimte die een goede badkamer is.
Bekijk hier enkele voorbeelden van renovatie van badkamer.

Renovatie van keukens

Renovatie van keukens

U kan een beroep doen op onze diensten en onze ervaren schrijnwerkers om elke vierkante centimeter ruimte optimaal te benutten met ontwerp op maat van meubels en inbouwtoestellen voor uw keuken. Onze vaklui houden rekening met uw eisen op het gebied van stijl, ergonomie en plaatsgebruik om een renovatie van keuken te realiseren dat perfect past bij uw levensstijl en de grootte van uw gezin.
Een keuken op maat met integratie van de meest geavanceerde technologie!

Renovatie van woonkamers

Renovatie van woonkamers

De woonkamer is de centrale leefruimte in uw huis of appartement. De inrichting van deze ruimte verdient dus alle aandacht en zorg zodat u zich er volledig thuis voelt.
Wij kunnen u een volledige renovatie van het interieur van uw woonkamer aanbieden dan wel enkele meer discrete ingrepen die uw leefruimte de ziel geven die u zoekt. Muren toevoegen, de leefruimte ontwerpen, deur- of vensteropeningen in muren maken, tegel- of parketvloeren leggen, verwarmingselementen bekleden, nieuwe bergruimtes of ingebouwde kasten ontwerpen, …
Wij geven u advies, maar u beslist over de renovatie van uw woonkamer.

Renovatie van zolders

Renovatie van zolders

De ruimte onder de hanenbalken is vaak de minst benutte plaats in een huis. De Blieck biedt u een interieurontwerp uitgetekend in plannen zodat u concreet kan zien wat we met uw zolder kunnen doen. Wij zorgen daarbij voor alles: Isolatie, installatie van verwarming, inbouw van dakvensters, renovatie van de muren, leggen van vloeren, schilderwerken, … Wij helpen u om uw zolder te renoveren tot een knus liefdesnestje, een kantoor, een extra badkamer, een speelruimte voor de kinderen, …

Contacteer ons !